" " " "

Terreinbewaking

<< terug
U kunt bij ons ook terecht voor het tijdelijk bewaken van bouwwerven, parkings, loodsen, evenementen... Wij verhuren een toestel dat camerabewaking combineert met een detectiesysteem: de SmartEye. 

De SmartEye camera werkt met IR-verlichting. Extra verlichting, zoals grote bouwlampen, is hierdoor niet nodig. Zo kan er ook flink bespaard worden op de energiekosten en wordt eventuele lichtoverlast van bouwlampen voorkomen.
Ten allen tijde krijgt u een goed overzicht van uw beveiligde site, zelfs bij fel licht of slechte weersomstandigheden is de geavanceerde domecamera in staat ongewenst bezoek perfect in beeld te krijgen.

Alarmsysteem
De SmartEye is uitgerust met ons nieuwste Xgen-alarmsysteem, hiermee kunt u volledig via een beveiligde Cloud-oplossing uw toestel op de werf of op uw evenement beheren. Aanpassen of bijmaken van gebruikerscodes, bekijken van de historiek, sturen van uitgangen voor verlichting... Het systeem is volledig aan te passen vanop afstand.

Detectieveld
De SmartEye beschikt over een zeer groot detectieveld door zijn krachtige sensoren. Eén toestel zorgt voor een detectieveld van 1250 m². Iedere afwijkende beweging wordt op grote afstand gedetecteerd. De camera reageert  direct bij alarm van één van de IR-detectoren en stuurt live beelden door naar de alarmcentrale.

Bekabeling
Het enige wat de SmartEye nodig heeft, is een voedingskabel. Door de ingebouwde UPS is hij voorzien om een stroompanne op te vangen en door de ingebouwde 4G modem is hij in staat om rechtstreeks in verbinding te staan met een alarmcentrale. Het systeem werkt dus volledig onafhankelijk.

Uitbreiding
Het ingebouwde alarmsysteem kan uitgebreid worden met extra detectoren in naburige gebouwen of werfcontainers. Deze ruimtes worden dan eveneens bewaakt door de SmartEye. Zo hebt u zelf invloed op de grootte van het detectieveld.

Contacteer ons voor meer informatie over het huren van deze SmartEye !
Intelligent Security bvba | Stampkotstraat 1 | 8710 Wielsbeke (West-Vlaanderen) | Tel +32 50 333 666 | |
BTW BE 0811 624 536 | MIBZ 20 1560 06