" " " " "

Inbraakbeveiliging

<< terug

  Een alarmsysteem is geen standaard
pakket en verschilt van woning tot woning, vanbedrijf tot bedrijf, afhankelijk van wat u wenst te beveiligen, of u zich ook tegen brand wilt beveiligen, hoe u  verwittigd wilt worden bij een inbraak... 

  Er zijn drie soorten alarmsystemen:   bekabeld, draadloos en hybride (combinatie van  draadloos en bekabeld). Wij kijken steeds wat in uw situatie ideaal en mogelijk is.

Een alarmsysteem bestaat uit een centrale, één of meerdere klavieren om uw systeem te bedienen, detectoren (bewegingssensoren, magneetcontacten, branddetectoren, gasdetectoren...) en de alarmgeving (sirene, knipperlicht of andere vorm van melding), eventueel gekoppeld aan een Banditmistgenerator. Het kan inbraak, maar ook brand, gas of water detecteren.

Bij afwezigheid wordt u verwittigd via telefoon of sms. Dit kan onder andere door middel van een aansluiting op een 24u/24u-bewakingscentrale. Bij problemen of een inbraak- of brandalarm zal uw systeem contact maken met die meldkamer die permanent bemand is met operatoren. Zij behandelen de binnenkomende signalen van uw systeem, verwittigen de opgegeven contactpersonen en eventueel de hulpdiensten.

Ook bestaat de mogelijkheid om uw alarmsysteem vanop afstand te bedienen met tablet of smartphone via een TCP/IP module.

Met ons nieuwste Xgen-alarmsysteem gaan we hier nog een stap verder in. Met dit systeem brengen we een beveiliging van uw woning op basis van de nieuwste technologieën. Touchscreen klavieren, geïntegreerde webbrowser, standaard doormelding via TCP/IP en GPRS, domoticasturingen met programmeerbare scènes en acties voor sturing van verlichting, enz... Integratie met IP-camera's binnen en buiten, KNX domotica...

Het Xgen-alarmsysteem is bovendien volledig te beheren via de Ultraconnect Cloud, zowel voor de eindgebruiker als de installateur. In geval van een technische storing of panne kunnen we volledig beveiligd vanop afstand het probleem bekijken. Kleine aanpassingen aan uw systeem zijn vanop afstand ook geen probleem. 

Enkele belangrijke voordelen van een alarmsysteem:
- Directe alarmering als iemand ongewenst uw woning/bedrijf betreedt
- Aanzienlijk beperkt inbraakrisico door afschrikkend effect
- Mogelijkheid aansluiting rook-, brand-, CO- en gasdetectoren voor een grotere persoonlijke veiligheid en bescherming van uw bezittingen
- Het alarmsysteem geeft ook een melding bij de afwezigheid van netspanning, zodat u bijvoorbeeld steeds op de hoogte bent van het uitvallen van apparatuur (denk maar aan diepvriezer...)

Intelligent Security bv | Stampkotstraat 1 | 8710 Wielsbeke (West-Vlaanderen) | Tel +32 50 333 666 | |
BTW BE 0811 624 536 | MIBZ 20 1560 06